Energie in balans

Hotstone-massage

Een hotstonemassage waar we vanuit gevoel en intuïtie masseren en met natuurlijke stenen werken! Bij de hotstonemassage wordt gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen. Deze worden op het lichaam geplaatst. De warmte geeft ontspanning en stimuleert de chakra’s. De stenen houden de warmte lang vast en geven de warmte langzaam af aan het lichaam. De lichaamstemperatuur stijgt, waardoor de stofwisseling verhoogt. Daarna wordt het lichaam gemasseerd met verwarmde olie en de warme stenen.

De afwisseling van warme stenen en je handen voelt bijzonder prettig

Bij onze  hotstonemassage staat het intuïtieve masseren/aanraken voorop. Niet alleen met warme stenen over een lichaam glijden, maar een combinatie van het gebruik van de hotstones en de intuïtieve massage maken deze massage zoals wij hem geven bijzonder en uniek; een intuïtieve hotstonemassage. 

  • Verlicht spierspasmen, pijn, spanning en bevordert spierontspanning
  • Maakt gifstoffen vrij en verbetert de kwaliteit van de huid
  • Vermindert stress en angst
  • Helpt om beter te slapen
  • Kan de immuniteit verhogen
  • Helpt bij het vergroten van de gewrichtsflexibiliteit

Contra-indicaties bij Hotstone Massage

Het is belangrijk dat de massagetherapeut op de hoogte is van medische aandoeningen. Vermeld hartproblemen, hypertensie, diabetes of andere aandoeningen waarvoor je eventueel in behandeling bent, aan de therapeut zodat deze je situatie kan beoordelen met betrekking tot de geschiktheid van een Hotstone Massage.