Energie in balans

Waarom Mano-Therapie?

Mano-Therapie is een krachtige, doeltreffende, snelwerkende therapie. De therapie gaat uit van jouw beleving en gevoel van dat moment en werkt zowel bij lichamelijke als emotionele klachten. Er wordt naar de mens in zijn totaliteit gekeken, en is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Uit ervaring is gebleken dat de Mano-Therapie en heel snel resultaat geeft. Jij staat centraal, de behandeling wordt hier volledig op afgestemd. Mano-Therapie helpt om weer in balans te raken. Het zorgt voor meer rust en energie, en helpt om bij jezelf te komen: weer goed naar jouw intuïtie en onderbuikgevoel te kunnen luisteren. Bij Mano-Therapie wordt het  zelf genezend vermogen van het lichaam aangesproken.

Bij Mano-Therapie wordt de oorzaak van het probleem gebied aangepakt. Dit gebeurt door wat niet in je lichaam thuishoort er uit te halen (bijvoorbeeld blokkades) en wat tekort is in je lichaam aan te vullen (vitamines en mineralen). Daarnaast wordt direct behandeld zodat balans ontstaat.

Het is belangrijk te weten dat een Mano-Therapeut bij twijfel over een aandoening en/of ziekte altijd doorverwijst naar een (huis)arts.

Bij behandeling ligt de nadruk erop dat de te behandelen persoon aangekleed op de behandeltafel ligt.

Welke probleemgebieden?
Mano-Therapie kan de oorzaak weghalen van vele klachten, zoals: vermoeidheid, hoofdpijn, stress, burn-out klachten, darmklachten, allergieën, huidaandoeningen, problemen door verhoogde gevoeligheid (HSP), slechte concentratie etc. Mano-Therapie is ook geschikt voor volwassenen en kinderen die ervaring hebben met AD(H)D, PDD NOS, hechtingsstoornis of ervaring in een ander.

Ook voor kinderen:
Van veel kinderen (en hun ouders) hoor je dat ze niet begrepen worden, of dat kinderen niet mee kunnen komen op school. Zij zitten vaak niet lekker in hun vel, zijn gevoeliger dan andere kinderen, hebben slaapproblemen of een slechte concentratie. Sommige kinderen hebben zelfs het “label” AD(H)D, PDD NOS, hechtingsstoornis of een ander labeltje gekregen.

Mano-Therapie kan op ieder kind individueel afgestemd worden. Daarnaast is de behandeling prettig voor kinderen om te ondergaan. Er wordt alle tijd genomen om het kind op zijn/ haar gemak te stellen. Ook voor kinderen geldt dat de  intake voorafgaand aan de behandeling kosteloos is. Het kind beslist zelf  – in overleg met de ouder – of hij/ zij behandeld wil worden.


Wat doet Mano-Therapie?

  • Bewustzijn bij jouzelf creëren
  • Je komt dichter bij je gevoel en laat dit toe
  • Je staat positiever in het leven
  • Je staat steviger in je schoenen en kunt makkelijker keuzes maken
  • Je hebt balans in privé- en werksituaties gevonden
  • Je hebt weer ruimte in je hoofd en daardoor meer focus