Je moet een widget, rij of vooraf gebouwde lay-out toevoegen voordat je hier iets ziet. 🙂

Energie in balans

Intuïtieve Ontspanningsmassage

Massage wordt nog steeds met seks geassocieerd, daarvoor bent u echter bij ons verkeerd. Wij werken met een therapeutische ontspanningsmassage, daarbij leg ik warme zakken gevuld met biologische gerst en verschillende geneeskrachtige kruiden op uw rug. De kruiden werken verlichtend en genezend bij spierpijn, blokkades, kou, rugpijn, buikpijn en verdriet. Het werkt als een goede spierontspanner.  

De ontspanningsmassage is een massage die al duizenden jaren toegepast wordt. Deze massage is gebaseerd op technieken en grepen uit de Klassieke massage. Intuïtieve massage wordt volledig op gevoel gegeven en dus individueel afgestemd. Zo krijgt ieder lichaam wat nodig is op het juiste moment. Hierdoor kan dus elke behandeling anders zijn. De basis is om het lichaam en de geest volledig te laten ontspannen, zodat het evenwicht en harmonie in het denken en voelen hersteld wordt.

Met de massage activeren we het zelf-genezend vermogen van het lichaam. Hierdoor komen afvalstoffen vrij. Het is belangrijk dat het lichaam voldoende water binnenkrijgt om deze afvalstoffen af te kunnen voeren. Het advies is daarom om veel water te drinken na de massage.

Er worden oliën gebruik tijdens de massage, die verwarmd zijn, zodat de spieren nog meer kunnen ontspannen door de warmte. De huid wordt ook weer zacht en soepel. Ook kunnen afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd door de olie van te voren te verwarmen. De oliën die gebruikt worden, hebben ook een therapeutische waarde, en zijn puur natuur. Ook de geuren worden individueel afgestemd.

Een ontspannen massage zorgt niet alleen voor een ontspannen lichaam maar ook voor mentale ontspanning. De spieren worden op een vriendelijke manier aangezet om “los te laten”. Hierdoor kan het lichaam ook minder stressvol voelen. Stress geeft vele gezondheidsklachten. Een ontspannen lichaam is vaak ook minder pijnlijk. Door op een zachte manier het lichaam weer te laten “voelen”, komt er vaak besef dat de spieren strak en hard aanvoelen. Hierdoor wordt men bewust van het lichaam. Door het lichaam deze aandacht te geven wordt er vaak na de eerste behandeling al een verbetering ervaren.